Bu kredi kart sahipleri için büyük yılbaşı kampanyası

Paraf, yılbaşına özel hazırladığı kampanyayla yine müşterilerine avantajlarla dolu keyifli bir alışveriş fırsatı sağlıyor.

Yurt içi tüm banka POS’larından yapılacak 300 TL ve üzeri ilk harcamadan sonra her 300 TL harcamaya 30 TL, en son yapılan 300 TL harcamaya 130 TL, toplamda ise 400 TL ParafPara hediye ediliyor

Halkbank’tan yapılan açıklamaya göre, Paraf yılbaşı kampanyası ile marketten kozmetiğe, giyimden elektroniğe kadar geniş bir yelpazede ParafPara kazandırıyor. Yurt içi tüm banka POS’larından yapılacak 300 TL ve üzeri ilk harcamadan sonra her 300 TL harcamaya 30 TL, en son yapılan 300 TL harcamaya 130 TL, toplamda ise 400 TL ParafPara hediye ediliyor.

Kullanıcılar, harcama yapmadan önce “YENİ” yazıp 3404’e SMS göndererek ya da Paraf Mobil’den kampanyanın “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak yılbaşı kampanyasının ayrıcalıklarını keşfetmeye başlayabiliyor.

Paraf ve Parafly kartları kapsayan kampanyada ödüller harcamanın yapıldığı karta yansıtılacak. Paraf Debit, Parafree ticari kartlar, Halkcardlar, ParafPara ile yapılan harcamaların, iptal ve iade işlemlerinin geçerli olmayacağı yılbaşı kampanyasında kazanılan hediye ParafParalar, 15 Şubat 2023’e kadar kullanılabilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu